Underviserportal

Grundskolen Fagportal for sundheds- og seksualundervisning
Log ind / Opret dig Gemte

Forløb og øvelser til Sundheds- og seksualundervisning på alle klassetrin
Gratis adgang

Materialer
Så mange er allerede tilmeldt Uge Sex 2024: Lærere

UGE SEX 2024: SKÆRMKROP

Tilmeldingen til Uge Sex 2024 er nu åbnet! Denne gang er titlen Skærmkrop: Online medier fylder rigtig meget i de fleste børn og unges liv i dag, og det giver mulighed for konstant at spejle sig i andres liv, kroppe og udseende. Det kan både være spændende og lærerigt, men sammenligningen med andre kan også give følelsen af ikke at være god nok som man er, og ikke kunne leve op til de idealer, man møder. Derfor sætter Uge Sex 2024 fokus på kroppe på skærmen. 

Livet online stiller store krav til evnen til at kunne forholde sig kritisk og navigere i de mange digitale muligheder, udfordringer og dilemmaer, man dagligt møder. Uge Sex 2024 giver derfor både forældre og lærere mulighed for at tale med børn og unge om kroppe, sammenligningskultur og idealer online og styrker dem i at kunne indgå i positive fællesskaber og skabe online trivsel.  

Tilmeld dig her

SÅDAN BRUGER DU UNDERVISERPORTALEN.DK

Materialer

Find materialer til sundheds- og seksualundervisning, som matcher præcis dine krav til klassetrin, tidsforbrug, fag samt færdigheds- og vidensområder. Du kan søge blandt alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer. Opret dig på Underviserportalen og få adgang til alle materialer.

Indskoling

Materialer til indskoling

Mellemtrin

Materialer til mellemtrin

Udskoling

Materialer til udskoling
 • Når jeg underviser i 7. klasse, er jeg altid lidt beklemt ved, om det nu er for tidligt, at de får den information eller viden, som er tiltænkt udskolingen. Men her sætter jeg min lid til, at Sex og Samfund har styr på tingene.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2023
 • Jeg er så glad for et bredt og godt materiale, som hjælper mig så meget med at kunne formidle et sommetider svært emne til eleverne. Skønt med så mange unge i interviewene med mere.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2021
 • Jeg plukker i materialerne på portalen og bruger det, jeg finder relevant og aktuelt i forhold til elevernes behov og interesser.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2023
 • Jeg synes, at jeres materiale er vedkommende og inspirerende. Og eleverne nød ugens arbejde i høj grad.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2021

Tilmelding til Uge Sex

Tilmeld dig og dine elever på Underviserportalen. Så har du adgang til alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer og er en del af
Uge Sex. 

Tilmeld dig nu