Underviserportal

Grundskolen Fagportal for sundheds- og seksualundervisning
Log ind / Opret dig Gemte

Spørgsmål og svar

På denne side har vi samlet en række spørgsmål, som vi ofte får fra jer, der bruger Underviserportal eller planlægger Uge Sex.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Tilmelding

Svar:Ja. Har du allerede en profil, og er logget ind, kan du tilknytte UNI-login på din Profil side. Derefter logger du ind med Uni-login fremadrettet.

Svar:Ja, men det kræver at du deler dine login oplysninger. Derfor opfordrer vi til, at du tilmelder dig med 'Andet login' dvs. din email og valgte adgangskode fremfor UNI-login. Vi anbefaler dog, at alle tilmelder sig individuelt.

Svar:Man opgiver ikke om det er en specialklasse eller ej, man ønsker at tilmelde.

Svar:Ja, du kan tilmelde dig hele året rundt. Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt for at modtage vores nyhedsbreve med info om materialerne, inspiration til undervisningen, relevante artikler m.m.

Login og adgangskode

Svar:Har du glemt din adgangskode, kan du altid klikke på 'Glemt adgangskode' på login siden. Så modtager du en ny adgangskode på den e-mail, du har tilmeldt dig med. Adgangskoden kan du efterfølgende ændre på din Profilside. Har du glemt, hvilken e-mail du har tilmeldt dig med, kan du kontakte os på info@sexogsamfund.dk og oplyse dit navn og skole. Hvis du anvender UNI-login og har glemt dit brugernavn eller adgangskode, så følg anvisningerne på Uni-login siden.

Svar:På din Profilside kan du ændre alle dine oplysninger, når du er logget ind.

Søgning på portalen

Svar:Gå til Materialer og vælg det relevante klassetrin, så kommer der et søgefelt frem, hvor du kan skrive fx titlen eller emnet for et forløb eller øvelse.

Svar:Gå til Materialer og vælg det relevante klassetrin. Derefter kan du vælge det færdigheds- og vidensområde, du ønsker at finde forløb til.

Svar:Gå til Materialer og vælg det relevante klassetrin. Derefter kommer et søgefelt frem, hvor du kan søge efter fx fag, emne eller øvelsestype.

Svar:Gå til materialer og vælg det relevante klassetrin. Herefter kan du sortere din visning af materialer, så de nyeste vises først.

Svar:Gå til materialer og vælg det relevante klassetrin. Herefter kan du sortere din visning af materialer, så dem af kortest eller længst varighed vises først.

Undervisningsmateriale

Svar:Ja, gå ind på elevsitet Determinkrop.dk og, tryk på det trin, du ønsker, og vælg dernæst Biograf. Her er alle film, der bruges i de forskellige materialer, samlet.

Svar:Du finder alle Uge Sex materialer på underviserportalen. Du skal være oprettet som bruger på Underviserportal og logget ind. Derefter har du fuld adgang til alle materialer på portalen. Som tilmeldt får du også nyhedsbreve, hvor vi informerer om nyt materiale på portalen.

Svar:Ja. Gå til 'Materialer' og vælg klassetrin (indskoling, mellemtrin eller udskoling). Herefter kan du filtrere efter 'Elever med særlige behov'