Underviserportal

Grundskolen
Log ind / tilmeld dig uge sex

55 Tværfaglige undervisningsforløb
322 Øvelser opfylder fælles mål
Gratis adgang

Materialer
Så mange er allerede tilmeldt Uge Sex 2017: Elever Lærere
Nyt

Hårdt sprog på nettet

Taber. Idiot. Misfoster.I denne film fortæller Anders, Anna, Clint og Sara om personlige oplevelser med hårdt sprog på de sociale medier. 

Filmen indgår i forløbet 'Seksuelle rettigheder- online/offline', der er målrettet 7.-9. klasse. Seksuelle rettigheder handler eksempelvis om retten til ikke at blive diskrimineret, hvilket filmen også tematiserer. Den er en del af Uge Sex materialet 2017. 

Materialer

Find materialer til sundheds- og seksualundervisning, som matcher præcis dine krav til klassetrin, tidsforbrug, fag, emner samt færdigheds- og vidensområder. Du kan søge blandt alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer fra 2013 og frem til i dag. Tilmeld dig Uge Sex for adgang til alle materialer.

Indskoling

Materiale indskoling

Mellemtrin

Materiale mellemtrin

Udskoling

Materiale udskoling
  • "Uge Sex har aldrig været flottere... Sex og Samfund har endnu en gang har overgået sig selv. Det er rart som lærer, at der findes et oplysningssted, hvor man trygt kan gå hen og hente de materialer, man har brug for til det enkelte klassetrin og til den enkelte elevgruppe. Materialet er nemt at gå til, og den information, man får, er god og nutidigt og pædagogisk formidlet".
    Fra Folkeskolens anmeldelse af Uge Sex materialerne 2016
  • "Det er svært ikke at blive stum af beundring over den indsats, som Sex & Samfund har gjort, for at alle kan være med, og alle kan få den seksualundervisning, som de har ret til".
    Fra Folkeskolens anmeldelse af Uge Sex materialerne 2015
  • "Vi havde en utrolig spændende og lærerig uge sammen med eleverne...Det er dejligt, at materialet er så konkret at gå til, og eleverne var vilde med de forskellige øvelser".
    UDSKOLINGSLÆRER, ÅRHUS

Tilmelding til Uge Sex

Tilmeld dig og dine elever til Uge Sex 2017, og få adgang til alle materialer her på portalen. 

Tilmeld dig nu

Få en mail, når der er nyt

Tilmeld dig nyhedsbrevet. NB! Som tilmeldt til Uge Sex modtager du automatisk vores nyhedsbrev.

Hold mig opdateret