Underviserportal

Ungdomsuddannelser Portal for undervisning i køn, krop og seksualitet
Log ind / Opret dig

Kontakt

Har du spørgsmål om Uge Sex eller brug af portalen, anbefaler vi dig at tjekke vores FAQ nedenfor. Finder du ikke svar her, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring til os

Spørgsmål til login eller oprettelse på Underviserportalen: 
support@sexogsamfund.dk

Alle andre spørgsmål: 
ugesex@sexogsamfund.dk 

Telefon: 33 93 10 10

Presse

Find kontaktpersoner, fakta, billedmateriale, info om politikerbesøg, links til undersøgelser etc. i presserummet.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Tilmelding

Svar:Første gang du logger på portalen, skal du vælge 'Log ind med andet login' og bruge dit gamle login (email og brugernavn). Du vil blive bedt om at bekræfte dine oplysninger, og du får mulighed for at tilknytte dit UNI-login.

Svar:Har du allerede en profil, og er logget ind, kan du tilknytte UNI-login på din Profil side. Du kan også tilknytte UNI-login, når du tilmelder dig Uge Sex.

Svar:Ja, men det kræver at du deler dine login oplysninger. Derfor opfordrer vi til, at du tilmelder dig med 'Andet login' dvs. din e-mail og valgte adgangskode fremfor UNI-login. Vi anbefaler dog, at alle tilmelder sig individuelt.

Svar:Ja, du kan tilmelde dig hele året rundt. Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt for at modtage vores nyhedsbreve med info om materialerne, inspiration til undervisningen, relevante artikler m.m.

Brugernavn og password

Svar:Har du glemt din adgangskode, kan du altid klikke på 'Glemt adgangskode' på login siden. Så sender vi en midlertidig adgangskode til den e-mail, du har tilmeldt dig med. Adgangskoden kan du efterfølgende ændre på din Profilside, når du er logget ind. Har du glemt, hvilken e-mail du har tilmeldt dig med, kan du kontakte os på ugesex@sexogsamfund.dk og oplyse dit navn og skole. Hvis du anvender UNI-login, skal du kontakte din brugeradministrator.

Svar:På din Profilside kan du ændre alle dine oplysninger, når du er logget ind.

Søgning på portalen

Svar:Gå til Materialer og vælg den relevante uddannelsestype, så kommer der et søgefelt frem, hvor du kan skrive fx titlen eller emnet for et forløb eller opgave.

Svar:Gå til Materialer og vælg den relevante uddannelsestype. Derefter kommer et søgefelt frem, hvor du kan søge efter fx fag, emne eller opgavetype.

Svar:Gå til materialer og vælg den relevante uddannelsestype. Herefter kan du sortere din visning af materialer, så de nyeste vises først.

Svar:Gå til materialer og vælg den relevante uddannelsestype. Herefter kan du sortere din visning af materialer, så dem af kortest eller længst varighed vises først.

Undervisningsmateriale

Svar:Du finder alle Uge Sex materialer på underviserportalen. Du skal være tilmeldt Uge Sex og logget ind. Derefter har du fuld adgang til alle materialer på portalen. Som tilmeldt får du også nyhedsbreve, hvor vi informerer om nyt materiale på portalen.

Svar:Ja, det gør der. Der er her på portalen adgang til seks forløb målrettet uddannelser med en høj andel af unge med etnisk minoritetsbaggrund. Der er tre forløb til produktionsskoler med titlerne: "Kroppen på spil", "Kærlighed, venskab og familie" og "Køn og seksualitet". De andre tre er til erhvervsuddannelser (EUD/EUX) og hedder: "Kroppen på spil", "Kærlighed, venskab og familie" og "Køn og seksualitet".