Underviserportal

Ungdomsuddannelser Undervisning i køn, krop og seksualitet
Log ind / Opret dig Gemte

Kontakt

Har du spørgsmål om brug af Underviserportalen, anbefaler vi dig at tjekke vores FAQ nedenfor. Finder du ikke svar her, er du velkommen til at kontakte os.

Skriv eller ring til os

Spørgsmål til login eller oprettelse på Underviserportalen: 
support@sexogsamfund.dk

Alle andre spørgsmål: 
ugesex@sexogsamfund.dk 

Telefon: 33 93 10 10

Presse

Find kontaktpersoner, fakta, billedmateriale, info om politikerbesøg, links til undersøgelser etc. i presserummet.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)

Tilmelding

Svar:Har du allerede en profil, og er logget ind, kan du tilknytte UNI-login på din Profil side. Derefter logger du ind med Uni-login fremadrettet.

Svar:Ja, men det kræver at du deler dine login oplysninger. Derfor opfordrer vi til, at du tilmelder dig med 'Andet login' dvs. din e-mail og valgte adgangskode fremfor UNI-login. Vi anbefaler dog, at alle tilmelder sig individuelt.

Svar:Ja, du kan tilmelde dig hele året rundt. Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt for at modtage vores nyhedsbreve med info om materialerne, inspiration til undervisningen, relevante artikler m.m.

Login og adgangskode

Svar:Har du glemt din adgangskode, kan du klikke på 'Glemt adgangskode' på login siden. Så modtager du en ny adgangskode på den e-mail, du har tilmeldt dig med. Adgangskoden kan du efterfølgende ændre på din Profilside. Har du glemt, hvilken e-mail du har tilmeldt dig med, kan du kontakte os på support@sexogsamfund.dk og oplyse dit navn og skole. Hvis du anvender UNI-login og har glemt dit brugernavn eller adgangskode, så følg anvisningerne på Uni-login siden.

Svar:På din Profilside kan du ændre alle dine oplysninger, når du er logget ind.

Søgning på portalen

Svar:Gå til Materialer og vælg den relevante uddannelsestype, så kommer der et søgefelt frem, hvor du kan skrive fx titlen eller emnet for et forløb eller opgave.

Svar:Gå til Materialer og vælg den relevante uddannelsestype. Derefter kommer et søgefelt frem, hvor du kan søge efter fx fag, emne eller opgavetype.

Svar:Gå til materialer og vælg den relevante uddannelsestype. Herefter kan du sortere din visning af materialer, så de nyeste vises først.

Svar:Gå til materialer og vælg den relevante uddannelsestype. Herefter kan du sortere din visning af materialer, så dem af kortest eller længst varighed vises først.

Undervisningsmateriale

Svar:Du finder alle Uge Sex materialer på underviserportalen. Du skal være tilmeldt Uge Sex og logget ind. Derefter har du fuld adgang til alle materialer på portalen. Som tilmeldt får du også nyhedsbreve, hvor vi informerer om nyt materiale på portalen.

Svar:Ja, forløbet 'Til dig' er udviklet til STU. Gå til 'Materialer' og filtrer efter 'Elever med særlige behov' og find materialerne 'Sociale medier', 'Hygiejne', 'Køn, krop og grænser' og 'Sex og prævention'.

Svar:Ja, gå ind på elevsitet Determinkrop.dk og, tryk på det trin, du ønsker, og vælg dernæst Biograf. Her er alle film, der bruges i de forskellige materialer, samlet.