Underviserportal

Ungdomsuddannelser Undervisning i køn, krop og seksualitet
Log ind / Opret dig Gemte

Undervisningsforløb og -opgaver til undervisning i køn, krop og seksualitet 
Gratis adgang

Materialer
Nyt

Når skoleåret 2023/2024 ringer ind, bliver det med obligatorisk seksualundervisning på skoleskemaet for eleverne på de gymnasiale uddannelser

Gymnasieforligskredsen, Socialdemokratiet, Venstre, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance er blevet enige om at gøre seksualundervisning obligatorisk på gymnasieelevernes skoleskema efter sommerferien 2023.

Det betyder, at gymnasieelever nu skal modtage obligatorisk seksualundervisning i den periode af deres liv, hvor langt de fleste af dem bliver seksuelt aktive. Find inspiration til planlægning, rollefordeling og selve undervisningen i Sex & Samfunds inspirationskatalog.

Her på Underviserportal kan du finde relevant undervisningsmateriale, der er udviklet til alle ungdomsuddannelserne og FGU. Der arbejdes på også at gøre seksualundervisning obligatorisk på erhvervsuddannelserne og FGU.

Materialer

Find materialer til undervisning i Køn, krop og seksualitet, som matcher præcis dine krav til uddannelsestype, tidsforbrug, fag samt temaer. Opret dig som bruger og få gratis adgang.

STX, HF, HHX, HTX

Materialer til gymnasier

EUD, EUX

Materialer til EUD/EUX

FGU

Materialer til FGU

STU

Materialer til STU
 • Jeg er så glad for et bredt og godt materiale, som hjælper mig så meget med at kunne formidle et sommetider svært emne til eleverne. Skønt med så mange unge i interviewene med mere.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2021
 • Virkelig godt undervisningsmateriale. Vedkommende og aktuelt. Eleverne elsker det!
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2021
 • Det er værdifuldt for mig, at der er så stor differentiering i undervisningsmaterialet. Det er nemt at tilpasse klasse og tema og nemt at understøtte de primære faglige fag.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2021
 • Der er mange forskellige temaer - det gjorde det nemt at finde det tema, som mine elever var nysgerrige på.
  Lærer, Evaluering af Uge Sex 2021

Opret dig på underviserportalen

Opret dig på underviserportalen. Så har du gratis adgang til alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer om køn, krop, sex og seksualitet.

Tilmeld dig nu