Underviserportal

Ungdomsuddannelser Undervisning i køn, krop og seksualitet
Log ind / Opret dig Gemte

Undervisningsforløb og -opgaver til undervisning i køn, krop og seksualitet 
Gratis adgang

Materialer
Nyt

Undervis i sikker sex

Mange unge har deres første oplevelser med sex med andre, mens de går på en ungdomsuddannelse. Uanset om man har sex eller ej, har man ret til adgang til oplysning om seksuel sundhed. Når du underviser dine elever i prævention, styrker det deres evner til at træffe informerede og reflekterede valg vedrørende sex og prævention. 

Sex & Samfund har udviklet Sikker Sex 2020 indsatsen målrettet unge. Landets kommuner og ungdomsuddannelser inviteres til at deltage i indsatsen, og som underviser håber vi, at du vil sørge for, at din uddannelsesinstitution tilmelder sig indsatsen og markerer den via lærer og/eller elevstyrede aktiviteter. Du tilbydes en række øvelser, som lader dig arbejde både med elevernes vidensniveau og med deres holdninger til sikker sex og prævention. 

Sex & Samfund tilbyder også undervisningsmaterialer målrettet de enkelte ungdomsuddannelser om seksuel sundhed, hvor eleverne gennem fx dialog- og dilemmaøvelser lærer om blandt andet prævention. Læs mere om undervisningsmaterialerne her

SÅDAN BRUGER DU UNDERVISERPORTALEN.DK

Materialer

Find materialer til undervisning i Køn, krop og seksualitet, som matcher præcis dine krav til uddannelsestype, tidsforbrug, fag samt temaer. Opret dig som bruger og få gratis adgang.

STX, HF, HHX, HTX

Materialer til gymnasier

EUD, EUX

Materialer til EUD/EUX

FGU

Materialer til FGU

STU

Materialer til STU
  • ”Materialet har været inspirerende og anvendt til debat”.
    Underviser, STX
  • ’Meget godt materiale. Vi havde kun afsat 3 dage, og det var for lidt i forhold til alle de gode temaer."
    Underviser, STU

Opret dig på underviserportalen

Opret dig på underviserportalen. Så har du gratis adgang til alle Sex & Samfunds undervisningsmaterialer om køn, krop, sex og seksualitet.

Tilmeld dig nu